Comboloan för bolån

Oavsett om du är i färd att köpa en ny bostad eller har ett befintligt, belånat boende kan du vända dig till Comboloan. Sedan år 2000 har de jobbat med att pruta på bolånen åt många svenska bolånetagare.

Idag är deras nätbaserade tjänst ett enkelt sätt att pressa boräntan och hitta ett bättre lån till bostaden. Du kan använda den till bostadsrätt, villa eller fritidshus.

Godkänd förmedlare av bostadskrediter

Comboloan har godkänt tillstånd från Finansinspektionen (FI) att agera förmedling av bostadslån enligt (2016:1024) och står under tillsyn av FI.

Några av de banker som Comboloan samarbetar med är Bluestep, TF Bank, BROCC och Lendify. Olika långivare har olika krav på låntagaren där vissa anser betalningsanmärkning vara ett hinder medan andra ser till helheten.

Ansökan om bolån online

När du vill använda Comboloans tjänst går du till deras hemsida och fyller i ansökningsformuläret. Där efterfrågas personnummer, boendeform, boendekostnad och inkomstuppgifter. Du verifierar dig själv genom BankID och därefter gör Comboloan en sökning och försöker hitta en eller flera matchande långivare.

Om du behöver hjälp finns kunnig personal tillgänglig via chatt. Efter ett par dagar får du låneofferter att ta ställning till och direktkontakt med matchande långivare.